Ministrul Finanţelor Florin Cîţu continuă războiul cu primarul Capitalei Gabriela Firea, prezentând situaţia cheltuielilor de personal la companiile municipale, din care rezultă că acestea reprezintă între 72% şi 100% din totalul cheltuielilor de exploatare. ”Se plătesc salarii şi atât. Pe româneşte, sinecuri pentru PSD!!!”, conchide ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”V-am spus că revin cu detalii!  Aşa arată structura cheltuielilor companiilor administrate (căpuşate?) de Gabriela Firea. Se plătesc salarii şi atât. Pe româneşte SI NE CURI pentru PSD!!!”, scrie Cîţu pe Facebook, după cela sfârşitul săptămânii trecute a acuzat-o pe firea incompetenţă şi de faptul că foloseşte bugetul PMB în scop electoral.
 
Ministrul Finanţelor are şi un Post Scriptum: ”La RATB, peste 10 000 de angajaţi, cheltuieli de personal 73%. Cum să mai faci şi investiţii sau reparaţii?”.
Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a lansat sâmbătă, pe Facebook, un atac dur la adresa primarului Capitalei Gabriela Firea, pe care o acuză că este incompetentă şi iresponsabilă şi că a folosit bugetul Primăriei în scop electoral, utilizând bugetele alimentate cu bani publici în interes personal şi de partid, după modelul Dragnea, Valcov, Teodorovici. El o critică pe Firea pentru cheltuielile companiilor municipale, pentru cheltuilelile mari cu asistenţa socială şi pentru situaţia subvenţiei la căldură, pentru care nu a mai avut bani deşi sumele le primeşte de la bugetul de stat. Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a răspuns tot pe Facebook, numindu-l ”primul speculant pe curs al ţării” şi spunând că a tăiat robinetul firmelor căpuşă abonate ani de-a rândul la bugetul Capitalei-cele mai multe ale unor membri sau/şi simpatizanţi/ sponsori ai PDL-PNL.
  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.