Un băiat în vârstă de 12 ani, elev în clasa a VI-a la Liceul ”George Călinescu” din municipiul Constanţa, a ajuns la spital marţi dimineaţă, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al unităţii de învăţământ. El era conştient şi a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţă la Liceul George Călinescu din Constanţa, după ce un copil a căzut de la înălţime. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD. În momentul în care cadrele medicale au ajuns, copilul era conştient.
El a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. 
Poliţiştii spun, după primele cercetări, că băiatul, în vârstă de 12 ani, s-a aruncat de la etajul al doilea al unităţii de îmvăţământ. 
Poliţiştii continuă investigaţiile pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul. 
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean susţin că băiatul s-a aruncat de la o fereastră de pe holul instituţiei de învăţământ, iar fapta nu a avut loc în timpul unei ore.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.