Roh Tae-moon este cel care se va ocupa de smartphone-urile producătorului coreean de acum înainte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Condusă până acum de DJ Koh, divizia de smartphone-uri a Samsung va fi condusă de Roh Tae-moon, un executiv care este descris ca fiind foarte atent la facilităţile tehnice ale telefoanelor.

În vârstă de 52 de ani, Roh Tae-moon lucrează la Samsung din 1997 şi a fost unul din oamenii esenţiali în dezvoltarea seriei Galaxy, cea mai cunoscută serie de smartphone-uri Samsung.

Roh a avut un rol esenţial şi în răspunsul Samsung din ultimii ani pentru producătorii chinezi. Samsung a reuşit să concureze mai bine cu aceştia, realizând un outsourcing pentru producţia unora dintre modele, pentru a putea reduce preţurile.

Samsung este în continuare cel mai mare producător de smartphone-uri, însă, în ultimii ani, pe lângă concurenţa cu Apple la vârf, coreenii şi-au văzut cota de piaţă ameninţată de producătorii chinezi dispuşi să vândă cât mai ieftin, chiar dacă asta însemna o marjă mică de profit.

Producătorul coreean este aşteptat să-şi lanseze următoarea serie de flagship-uri, Galaxy S20, pe 11 februarie. Tot atunci există indicii că va fi prezentat şi al doilea smartphone pliabil al companiei.

DJ Koh va conduce în continuare divizia de IT şi comunicaţii mobile a Samsung.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.