Marea şi frumuseţile sale nu aveau cum să nu îşi pună amprenta şi asupra brăţărilor. Aşa au luat naştere brăţările nautice, iar Old Skipper cunoaşte cel mai bine reţeta succesului în acest sens. Brăţările din franghie nautică şi nu numai au demonstrat că pot acompania cu succes ţinute de tot felul, iar anul 2020 le va clasa cu siguranţă pe un loc fruntaş în ceea ce priveşte preferinţele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lucrul ce face ca brăţările nautice să fie atât de deosebite este întocmai rolul lor – cel de a aduce frumuseţile mării mai aproape de noi, într-o manieră minimalistă, dar încărcată de emoţie. Se poate spune că acestea au la bază un amalgam de sentimente şi pot crea, în acelaşi timp, conexiuni între iubitorii de mare şi de tot ce aceasta presupune.

Elementele definitorii ale brăţărilor nautice de la Old Skipper

  • Frânghia nautică

Elementul de bază al unei brăţări nautice este întocmai frânghia. Brăţările de la Old Skipper, de exemplu, dispun de o frânghie rezistentă, în diferite culori, lucru ce face ca şi modelele disponibile pe site să fie la fel de diverse. Totodată, ea poate fi atât împletită, cât şi răsucită, iar acest lucru se poate observa individual printr-o simplă accesare a magazinului online Old Skipper.

  • Pielea naturală

Pielea naturală din care sunt confecţionate brăţările nautice nu este extrem de des întâlnită – ea este, dacă se poate spune aşa, un element secundar al întregului tablou. În cadrul aceluiaşi magazin se regăsesc o mulţime de astfel de modele – fie individuale, doar din piele, fie în compania frânghiei nautice.

Pielea naturală nu încurcă în niciun fel într-un astfel de context, fiind un element ce poate plusa eleganţa unei astfel de brăţări. Ea compune brăţările nautice atât sub formă de fâşii, cât şi sub formă de frânghie. După cum s-a mai spus, acestea pot fi observate în detaliu direct pe oldskipper.ro.

  • Elementul de închidere – ancora

Din tot acest tablou nu putea lipsi ancora, iar prezenţa ei sub formă de element de închidere reprezintă ultima piesă a puzzle-ului. Marea înseamnă emoţii, dar şi elemente fizice precum ancora, pontoane, valuri ce se spulberă de ţărm şi aşa mai departe.

Se poate spune că ancora a fost şi este elementul principal care a stârnit popularitatea brăţărilor nautice. Realizată din oţel inoxidabil, ancora, prin simpla sa formă, le oferă utilizatorilor un plus de siguranţă – brăţara nu are cum să se desfacă şi să fie pierdută de la mână.

Brăţările motorsport – un alt element de închidere, o altă poveste aferentă

Brăţările motorsport sunt un alt tip de accesoriu la modă, ce va fi pe podium în anul 2020. Elementul central este reprezentat de o jantă auto – punct de la care începe orice pasiune în această direcţie, a maşinilor şi a motoarelor.

Old Skipper nu îi limitează pe cei interesaţi în ceea ce priveşte alegerile – în cadrul magazinului online regăsindu-se o mulţime de astfel de brăţări, unice datorită faptului că sunt confecţionate manual.

De exemplu, brăţările motorsport sunt fie doar din piele naturală, fie doar din frânghie nautică şi chiar în combinaţii între aceste două elemente. Paleta de culori este de asemenea una destul de vastă – de la negru şi nuanţele sale derivate, până la roşu şi chiar un alb timid.

Categoria motorsport este pentru acele persoane ce adoră să fie cuprinse de o doză mare de adrenalină, culoarea brăţărilor fiind doar un element secundar ce influenţează alegerea. Janta auto este confecţionată din oţel inoxidabil, deci atestă şi sporeşte rezistenţa brăţărilor.

Brăţările aviator – cele ce pot duce purtătorii în al nouălea cer

O altă categorie de brăţări din cadrul magazinului oldskipper.ro este Aviator – pentru cei ce vor să observe lumea cu alţi ochi. Modelele disponibile sunt confecţionate doar din frânghie nautică, iar elementul decorativ central este întocmai avionul, cu rol de sistem de închidere.

În aceeaşi ordine de idei, cei interesaţi au la dispoziţie o gamă destul de vastă de culori din care pot alege. Unicitatea este elementul prin care se poate defini cel mai simplu şi mai exact această categorie de brăţări.

Old Skipper este magazinul online cu brăţări diverse ce încurajează şi susţine descoperirea şi respectiv expunerea propriului stil. Cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze oldskipper.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.