Probele şi gala Campionatului European de patinaj artistic de la Graz vor fi transmise în direct, din 22 ianuarie, pe TVR 2, TVR 2 HD şi TVR Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând de miercuri şi până duminică, TVR 2, TVR 2 HD şi TVR Moldova vor transmite în direct din Austria.

La competiţie vor participa peste 120 de patinatori din 33 de ţări.

România ar fi trebuit să fie reprezentată de Julia Sauter, clasată anul trecut pe locul 14, dar patinatoarea de origine germană nu este încă refăcută după o entorsă la gleznă.

TVR 2 va difuza, simultan cu TVR Moldova, în direct, probele de concurs, de miercuri până sâmbătă. Gala de închidere va avea loc duminică, de la ora 15:30.

Întrecerile vor fi comentate de Monica Bucur şi Alina Alexoi. Competiţia va determina cotele de intrare pentru fiecare federaţie la Campionatele Europene 2021.

Dintre campionii europeni din 2019, doar reprezentanţii Franţei, Gabriella Papadakis şi Guillaume Cizeron, îşi vor putea apăra titlul pe gheaţa patinoarului Steiermarkhalle. Spaniolul Javier Fernandez, cu 7 medalii de aur continentale în palmares, s-a retras, iar la perechi, Vanessa James şi Morgan Cipres au decis să facă o pauză, la fel ca şi campioana olimpică Alina Zagitova. Campioana europeana din proba feminină, Sofia Samodurova a ratat selecţia, fiind doar a 9-a în concursul din Rusia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.