Peste 34.000 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost găsite de poliţiştii de frontieră în pereţii dublii ai unei autoutilitare, care era condusă de un bărbat de 31 de ani, cu dublă cetăţeni, română şi Republica Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, pe data de 17 ianuarie, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, pe raza judeţului Constanţa, o autoutilitară, înmatriculată în Bulgaria, la volanul căreia se afla un bărbat de 31 de ani, cu dublă cetăţenie română şi Republica Moldova.
“În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au observat în interiorul autovehiculului un spaţiu special amenajat, prin dublarea peretelui despărţitor dintre compartimentul destinat pasagerilor şi cel de marfă, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii mijlocului de transport împreună cu şoferul la sediul poliţiei de frontieră, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicat. 
În urma controlului, oamenii legii au găsit ascunse în spaţiul special amenajat şi depozitate în cutii de carton, 34.373 pachete cu ţigări de contrabandă, de provenienţă Republica Moldova.
Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 510.000 de lei, a fost confiscată, aceeaşi măsură fiind luată şi cu autoutilitara. Bărbatul de 31 de ani este cercetat pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.