PSD a transmis, vineri, că votează eliminarea pensiilor speciale şi că va cere convocarea unei sesuni extraordinare în acest sens. ”Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea”, a transmis PSD care a afirmat că, dacă PNL va ataca la Curtea Constituţională, vor trece la impozitarea pensiilor speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a face ceea ce este corect şi, în acelaşi timp, cerut de milioane de români: eliminarea pensiilor speciale! Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: s-au lăudat că vor elimina pensiile speciale, dar nu au făcut nimic. Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea. Asta arată că pur şi simplu NU vor!”, a transmis, vineri, PSD.

Social-democraţii afirmă că  se aşteaptă la orice ”din partea acestor demagogi”.

”O spunem răspicat: dacă PNL va ataca legea la Curtea Constituţională şi dacă vor fi ridicate obiecţii de neconstituţionalitate, nu vom renunţa şi vom impozita pensiile speciale!”, a transmis PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.