Imagini de la scandalului dintre interlopi din zona Tei- Toboc din Capitală, scandal în urma căruia doi bărbaţi, inclusiv un membru al Grupării Sportivilor, sunt acuzaţi de tentativă de omor, au fost făcute publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În imagini se vede bătaia, de la distanţă, iar apoi poate fi văzut Emil Marius Alecu, zis Bebino, aflat acum în arest preventiv, în timp încearcă să-şi oprească hemoragia la picior şi sună probabil la cineva care să vină să îl ajute.
Emil Marius Alecu, zis Bebino, a fost rănit în timpul altercaţiei, iar la rândul său a rănit un tânăr aflat în stare gravă în spital. Bebino a fost externat miercuri din spital şi a fost reţinut, fiind deja în arest preventiv.
 
Bărbatul care l-a rănit pe Bebino, Cezar Petcu, zis Joe, s-a predat luni poliţiştilor şi a fost şi el arestat preventiv.
 
Ambii sunt acuzaţi de tentativă de omor.
Scandalul a izbucnit după ce Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei - Toboc.

Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce  Emil Marius Alecu, zis Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Un tânăr a fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său a fost rănit cu sabia de  Cezar Petcu - Joe. Încercând să se apere, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai grupării Sportivilor.

 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.