Al doilea bărbat acuzat de tentativă de omor în urma conflictului violent care a avut loc joi seară, în zona Tei - Toboc din Capitală, între două grupuri de interlopi, Emil Marius Alecu, zis Bebino, a fost reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 15.01, în urma administrării probatoriului în cauza privind evenimentul produs în seara de 9 ianuarie în zona Tei-Toboc, a fost reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, un bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”, anunţă Poliţia Capitalei.
Cel reţinut este Emil Marius Alecu, zis Bebino, rănit în timpul altercaţiei, care la rândul său a rănit un tânăr aflat în stare gravă în spital.
Bărbatul care l-a rănit pe Bebino, Cezar Petcu, s-a predat luni poliţiştilor şi a fost deja arestat preventiv.
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, zis Joe, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public, în zona Tei - Toboc.

Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire. Imediat ce  Emil Marius Alecu, zis Bebino, insoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Un tânăr a fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său a fost rănit cu sabia de  Cezar Petcu - Joe. Încercând să se apere, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai grupării Sportivilor.

Atât Cezar Petcu, cât şi  Emil Marius Alecu, zis Bebino, sunt acuzaţi de tentativă de omor.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.