Duo-ul rap Run-DMC va cânta împreună cu trupa rock Aerosmith la gala Grammy, care va avea loc pe 26 ianuarie la Los Angeles, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este aşteptat ca grupul să prezinte un medley, iar Run-DMC să i se alăture pentru piesa „Walk This Way”.

Inclusă pe albumul „Toys in the Attic” din 1975, al treilea al trupei din Boston, piesa a ajuns în top 10 al Billboard Hot 100 la încpeutul anului 1977 şi zece ani mai târziu a devenit un hit rap-rock, când Aerosmith a interpretat-o alături de Run-DMC, colaborare supervizată de producătorul Rick Rubin.

Varianta a ajuns pe locul al patrulea în clasamentul american al single-urilor, în septembrie 1986, şi a deschis drumul pentru albumul „Licensed to Ill” al grupului Beastie Boys, care a fost produs tot de Rubin. 

Aerosmith şi Run-DMC au apărut împreună de câteva ori pe scenă, de-a lungul anilor, pentru a cânta melodia.

Între artiştii care vor cânta la gala premiilor acordate de Recording Academy se numără Billie Eilish, Lizzo, Blake Shelton şi Gwen Stefani, Ariana Grande şi Demi Lovato.

Gala premiilor Grammy va fi găzduită, anul acesta pentru a doua oară, de cântăreaţa şi compozitoarea Alicia Keys.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.