Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la o hală de depozitare şi producţie de saltele, în localitatea Urlaţi, judeţul Prahova, cuprinzând întreaga construcţie. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale, reuşind să localizeze incendiul. Primele informaţii arată că nu au fost victime. Populaţia a fost avertizată prin Ro-Alert, având în vedere degajările mari de fum. Aproximativ 50 de persoane care locuiesc în apropiere au fost evacuate preventiv, din cauza fumului dens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 2 - IGSU a anunţat că incendiul se manifestă pe circa 1.000 de metri pătraţi, iar preventiv, din cauza fumului dens degajat, aproximativ 50 de persoane aflate în locuinţele din imediata apropiere au fost evacuate.

UPDATE - Potrivit IGSU, la acest moment incediu este localizat, fiind, astfel, eliminat pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăţi.

Nu sunt înregistrate victime, precizează sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, un incendiu a izbucnit la o hală de depozitare/ producţie de saltele, din localitatea Urlaţi.

FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova

Incendiul se manifestă generalizat la întreaga construcţie, iar pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor pompierii militari intervin cu 8 maşini de stingere, o autoscară şi două autospeciale de descarcarare. Totodată, acolo au fost trimise şi două echipaje de prim-ajutor.

La acest moment, nu sunt informaţii care să indice că ar fi persoane surprinse în incendiu, arată ISU Prahova.

Totodată, având în vedere degajările mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflată în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis mesaj prin intermediul sistemului Ro-Alert.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.