Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a propus în cadrul şedinţei de Comitet Executiv de marţi, devansarea partidelor din Liga 1 programate înaintea play-off-ului din martie, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România urmează să întâlnească Islanda joi, 26 martie, într-un meci decisiv pentru calificarea la EURO 2020. Deplasarea către ţara gazdă va avea loc marţi, pe 24 martie, astfel că timpul de pregătire al meciului ar fi unul limitat, ţinând cont că ultimele jocuri ale etapei Ligii 1 sunt programate luni, 23 martie.

Propunerea FRF către Liga Profesionistă de Fotbal a fost de a discuta cu deţinătorii de drepturi pentru a analiza posibilitatea ca echipele din Liga 1 care dau jucători la lotul naţional să fie programate joi sau vineri, adică pe 19 şi 20 martie.

”Această propunere vine în urma discuţiilor avute cu selecţionerul Mirel Rădoi, care ar putea avea la dispoziţie jucătorii începând de sâmbătă dimineaţă. Am câştiga astfel o zi sau chiar două pentru a pregăti duelul cu Islanda. Am găsit înţelegere la reprezentanţii cluburilor din Liga 1 în CEx şi sperăm să găsim şi la deţinătorii de drepturi”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Propunerea a fost înaintată către Liga Profesionistă de Fotbal, care urmează să discute cu deţinătorii de drepturi pentru a găsi cea mai bună soluţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.