Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, marţi, dacă fostul lider al partidului Viorica Dăncilă va fi pe listă la alegerile parlamentare, spunând că viitoarea conducere a PSD, aleasă la congres, va discuta cu preşedinţii de organizaţie şi apoi vor fi întocmite listele pentru alegerile parlamentare. La rândul său, Viorica Dăncilă a spus că discuţia este prematură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat marţi, într-o conferinţă de presă, după Comitetul Executiv al PSD, dacă Viorica Dăncilă se va afla pe lista de parlamentari a partidului, Marcel Ciolacu a spus: “Avem alegeri locale. Cel mai devreme avem alegeri pe 24 mai, pe urmă sunt Rusaliile, atât Rusaliile catolicilor, cât şi ale ortodocşilor. Nu cred că cineva, nu şi-a permis până acum nimeni, dar la ce vedem, la brambureala din Guvern, e posibilă şi asta. Şi pe urmă la termen vor fi alegeri generale când nu preşedintele partidului, sub nicio formă preşedintele interimar al partidului va face aceste liste, conducerea aleasă de partid la congres o să discute cu preşedinţii de organizaţii şi o să facă listele pentru generale”.

La insistenţele jurnaliştilor, liderul PSD a refuzat să răspundă la această întrebare.

La rândul său, Viorica Dăncilă a spus, la finalul Comitetului Executiv, că va candida la preşedinţia organizaţiei de femei şi că e prematur să spună ceva despre alegerile parlamentare.

“Voi fi un om de echipă, partidul are nevoie de unitate, este absolut necesar ca toţi să fim foarte uniţi, având în vedere că urmează alegerile locale şi că trebuie să obţinem un rezultat foarte bun. (…) Voi candida la alegerile pentru organizaţia de femei. (…) Este prematur să vorbim acum de deputaţi de senatori. După cum a spus şi preşedintele interimar, importante pentru noi sunt alegerile locale”, a declarat Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.