Comedia „Like a Boss”, cu Salma Hayek, Rose Byrne şi Tiffany Haddish în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul a fost vizionat de 29.214 spectatori şi a generat încasări de 636.611 lei, potrivit cifrelor transmise News.ro de Cinemagia.

Pelicula, regizată de Miguel Arteta, spune povestea a două prietene cu idealuri diferite care încep împreună o companie de cosmetice. Una este mai practică, în timp ce cealaltă îşi doreşte să câştige o avere şi să ducă o viaţă luxoasă.

Comedia românească „5Gang: Un altfel de Crăciun”, regizată de Matei Dima, a coborât pe poziţia secundă după al treilea weekend de la debut, când a înregistrat 24.721 de spectatori şi încasări de 477.549 de lei.

Filmul de aventuri „Jumanji: Nivelul următor/ Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, a urcat un loc în clasament, până pe trei. În al şaselea weekend, el a fost vizionat de 16.161 de spectatori şi a generat încasări de 407.675 de lei.

„La cuţite/ Knives Out”, în care un detectiv (Daniel Craig) investighează moartea patriarhului unei familii excentrice, a coborât două locuri, până pe patru, după al doilea weekend de la debut, când a fost vizionat de 16.873 de spectatori şi a generat încasări de 374.855 de lei. Filmul a fost nominalizat la Oscar 2020 pentru scenariu original.

Tot două locuri a coborât şi filmul horror „Blestemul/ The Gudge”, clasându-se pe cinci, cu 15.073 de spectatori şi încasări de 313.489 de lei în al doilea weekend de la lansare.

Lungmetrajul SF „Star Wars: Skywalker - Ascensiunea/ Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker” a mai coborât un loc în top, până pe şase, după ce în al patrulea weekend de la debut a generat încasări de 309.995 de lei. Filmul a primit trei nominalizări la premiile Oscar 2020.

„Bombshell: Scandalul”, cu Charlize Theron, Nicole Kidman şi Margot Robbie în distribuţie, a debutat pe poziţia a şaptea în box office-ul românesc, după ce a fost vizionat de 11.155 de spectatori şi a generat încasări de 261.201 lei. Filmul regizat de Jay Roach spune povestea scandalului sexual ce a dus la demisia lui Roger Ailes de la conducerea Fox News. Charlize Theron interpretează rolul jurnalistei şi avocatei Megyn Kelly, Nicole Kidman este jurnalista Gretchen Carlson, iar Margot Robbie, producătoarea de televiziune Kayla Pospisil. Lungmetrajul a primit trei nominalizări la premiile Oscar 2020.

Locul al optulea în clasament a fost ocupat de animaţia „Regatul de gheaţă II/ Frozen II”, în coborâre două poziţii. În al optulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 219.946 de lei.

Tot două locuri a coborât în top şi filmul de animaţie „Prinţesa, «condurii roşii» şi cei 7 pitici/ Red Shoes and the Seven Dwarfs”, clasându-se pe nouă. În al doilea weekend, el a fost vizionat de 8.363 de spectatori şi a generat încasări de 163.485 de lei.

Top 10 este închis de animaţia „Spioni deghizaţi/ Spies in Disguise”, care a coborât două locuri după al doilea weekend de la debut, când a fost vizionată de 8.218 spectatori şi a generat încasări de 163.386 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.