Un poliţist din Bacău, care era de serviciu, a intrat, luni, dimineaţă, în sediul Poliţiei Judeţene şi a ameninţat cu arma din dotare, agitat şi vorbind incoerent. După negocieri cu colegii săi, bărbatul a predat arma. Ministrul Marcel Vela a anunţat că a stat de vorbă cu poliţistul, iar gestul său are motivaţii personale pe care nu le poate dezvălui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în jurul orei 09.00, un agent principal de poliţie, din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Bacău, aflat în serviciu şi având asupra sa armamentul din dotare, a intrat în sediul I.P.J. Bacău, într-o stare vizibilă de agitaţie şi vorbind incoerent. Imediat, la nivelul I.P.J. Bacău s-au declanşat procedurile specifice, iar în urma discuţiilor purtate, poliţistul a predat armamentul din dotare”, a transmis, uni, IPJ Bacău.

Sursa citată a precizat că bărbatul este sub supravegherea personalului abilitat, iar în cauză s-a demarat o anchetă internă.

”Precizăm că agentul este absolvent al Şcolii de agenţi de poliţie ”Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 2013, este căsătorit şi a fost testat psihologic în februarie 2016. De asemenea, în perioada 2017- 2018, acesta a fost pus la dispoziţie, fiind cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a mai transmis IPJ Bacău.

Ministrul Marcel Vela a anunţat că a stat de vorbă cu poliţistul, iar gestul său are motivaţii personale pe care nu le poate dezvălui.

Vela a prciat că va mai discuta cu agentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.