Un lanţ american de restaurante a recompensat-o cu mâncare în valoare de 10.000 de dolari pe o concurentă de la o emisiune TV care a răspuns, greşit, că mâncarea preferată a lui Popeye era puiul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concurenta, Eve DuBois, a ratat şansa de a juca pentru 10.000 de dolari la „Family Feud” Canada pentru că a răspuns, de altfel, încrezătoare, că personajul de desene animate Popeye prefera să mânânce pui, şi nu spanac. 

După ce înregistrarea video a devenit virală online, lanţul de restaurante Popeyes din SUA, celebru pentru sandviciurile cu pui, a decis să o recompenseze: îi va oferi mâncare în valoare de 10.000 de dolari.

DuBois a participat, vineri, la emisiune. Răspunsul ei eronat a fost însoţit de un dans triumfător. Concurentul ceilalte echipe, Logan Tomlin, a răspuns corect.

„Credeam că te refereai la puiul de la Popeyes”, i-a spus DuBois gazdei emisiunii, Gerry Dee, care i-a răspuns imitând dansul.

Lanţul de restaurante a reacţionat pe Twitter: „Din sondajul nostru rezultă că ai răspuns corect. Trimite-ne un mesaj direct pentru a-ţi primi cei 10.000 de dolari în produse Popeyes”.

Preferinţa personajului Popeye pentru spanac, care îi dă putere, este binecunoscută. Imaginea marinarului apare şi pe produse vândute în Statele Unite de Allens. Pe site, compania precizează: „Când te gândeşti la spanac, te gândeşti la Popeye!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.