Poliţiştii din Vâlcea au anunţat, luni dimineaţă, că a fost identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de apelare abuzivă la 112 în cazul alertei cu bombă de la mall. 3.000 de persoane din ambele mall-uri din Râmnicu Vâlcea au fost evacuate, duminică seară, alerta dovedindu-se falsă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii vâlceni a fost identificat un tânăr de 18 ani, din comuna Dăeşti, bănuit că ar fi apelat abuziv la 112 şi a sesizat că în centrul comercial nou a fost amplasată o bombă”, a transmis, luni diineaţă, Poliţia Judeţeană Vâlcea.

Instituţia a anunţat că, duminică, în jurul orei 19.00, a fost primit un apel pe 112 cu privire la faptul că în mall-ul nou din municipiul Râmnicu Vâlcea este amplasată o bombă.

Poliţişti, jandarmi şi forţe S.R.I. s-au deplasat imediat la ambele mall-uri din municipiu, unde au fost luate măsuri conform procedurilor legale.

Persoanele aflate în ambele mall-uri au fost evacuate, fiind vorba despre aproximativ 300 de persoane evacuate din mall-ul vechi şi 2.500 din mall-ul nou, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

După verificări, s-a dovedit că alerta a fost falsă, fiind făcute  cercetări pentru indetificarea apelantului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.