Europarlamentarul USR Cotilde Armand afirmă, sâmbătă, că www.portaleromania.ro este ”cel mai scump website nefuncţional din lume”, fiind plătit cu 12 milioane de euro. Clodilde Armand susţine că este vorba despre o ”mare fraudă digitală” şi cere ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să verifice proiectul şi să sesizeze autorităţile cu privire la frauda din bani publici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”www.portaleromania.ro - cel mai scump website nefuncţional din lume plătit de cetăţenii României. 12 milioane de euro a costat această mare fraudă digitală. Iar acest portal nefuncţional continuă să înghită bani publici pentru mentenaţă. În ultimii 5 ani, aproape 800.000 lei s-au cheltuit pe mentenanţa acestuia”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Clotilde armand.

Potrivit acesteia, portalul ar fi trebuit să ofere informaţii despre toate unităţile administrativ-teritoriale din România (3.188 de localităţi) sau despre stadiul unor proiecte legislative.

”Rezultatul? Eroare. Îl rog pe domnul ministru Lucian Bode să ne spună ce se mai întâmplă cu acest website inutil şi să sesizeze autorităţile statului pentru imensa fraudă din banii publici”, a mai scris europarlamentarul.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.