Viorel Morari, şeful suspendat al Procuraturii Anticorupţie, a fost reţinut sub acuzaţia de abuz în serviciu şi fals în acte, anunţă deschide.md.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contactat de reporterii deschide.md, ofiţerul de presă al Procuraturii Generale, Emil Gaitur, a confirmat că Viorel Morari a fost reţinut pentru „abuz în serviciu” şi „fals în acte”.

În urmă cu o lună, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a dispus efectuarea controalelor la Procuratura Anticorupţie şi la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze, iar vineri este ultima zi a acestor controale.

Procuratura Generală a anunţat în 9 decembrie derularea unor controale la cele două procuraturi specializate, fiind vizată activitatea celor două instituţii începând cu anul 2016 şi până în prezent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.