O lebădă rănită a fost salvată, vineri, de către jandarmii braşoveni, pasărea fiind preluată apoi de reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care au dus-o la Grădina Zoologică, unde va primi îngrijirile necesare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, vineri, o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit o lebădă care se nu se poate deplasa, în curtea unui imobil din Ghimbav.
 
FOTO: Jandarmeria Braşov
FOTO: Jandarmeria Braşov
 
"Patrula de jandarmerie care a fost trimisă la adresa indicată a preluat pasărea, iar dispeceratul unităţii a anunţat evenimentul la DSVSA", au precizat reprezentanţii Jandarmeriei. 
 
Sursa citată spune că DSVSA a trimis un reprezentant care a preluat lebăda, pentru a o transporta la Grădina Zoologică, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea îngrijirii necesare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.