Lanţul de restaurante canadian Tim Hortons a fost criticat pentru faptul că a promis cuplului princiar britanic Harry şi Meghan că dacă se vor muta în Canada vor avea asigurată cafeaua gratuit pe viaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Retailerul a publicat miercuri pe Twitter un mesaj care a devenit viral. "Niciun fel de presiune, Meghan şi Harry, dar dacă vă veţi hotărî să vă mutaţi în Canada, cafeau v-o oferim gratis pe viaţă. Gândiţi-vă", se arată în mesaj. 

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat că se vor retrage din activitatea de prim-plan a familiei regale britanice şi că vor să locuiască o parte din an în America de Nord, fără a preciza în ce ţară. 

"Ei au mijloacele necesare pentru a cumpăra compania. Angajaţii voştri nu au mijloacele pentru a-şi permite chiria. Vedeţi care este problema cu acest mesaj?", s-a întrebat un utilizator. 

"Sau puteţi oferi acest lucru veteranilor noştri de război... Gândiţi-vă la asta!", a fost un alt îndemn. "De ce nu creşteţi salariul angajaţilor voştri cu 10 cenţi pe oră? Asta ar ajuta mai mult oamenii!", a scris altcineva. 

"Tim Hortons are mijloacele de a oferi gratuit cafea membrilor familiilor regale dar o creştere cu 10 cenţi a salariului pentru angajaţi e prea mult?", s-a întrebat un alt utilizator de Twitter. 

Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi soţia lui, Meghan Markle, au anunţat miercuri seară că renunţă la îndatoririle regale şi că vor trăi atât în Marea Britanie, cât şi în Canada.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.