Un bărbat de 40 de ani din Iaşi a fost rănit, fiind dus la spital, după ce a fost împuşcat, vineri dimineaţă, într-un cartier din municipiu, de către un alt bărbat cu care a intrat în conflict. Suspectul este căutat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul s-a petrecut în zona Păcureţ din municipiul Iaşi.

Bărbatul a fost împuşcat în spate, în urma unui conflict spontan cu agresorul, fiind transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi. El se află internat la Secţia de Chirurgie Toracică şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

"Pacientul a fost victima unei agresiuni prin împuşcare. Victima are 40 de ani şi este de etnie romă. Are o plagă de opt milimetri, iar la examenul CT s-a observat un corp străin metalic“, a declarat medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Agresorul nu a fost prins de către poliţişti. Surse din rândul anchetatorilor afirmă că ar fi vorba de un suspect de 41 de ani, el fiind căutat în continuare de poliţiştii ieşeni.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.