Preşedintele american Donald Trump participă la sfârşitul lui ianuarie la Forumul Economic de la Davos (WEF), prevăzut în Alpii elveţieni în perioada 21-22 ianuarie, după ce anul trecut şi-a anulat participarea în ultimul moment din cauza unui ”shutdown” care a paralizat administraţia americană, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2018, miliardarul republican le dădea asigurări partenerilor diplomatici şi comerciali ai Statelor Unite, într-un discurs neobişnuit de măsurat, că ”America mai întâi nu înseamnă America singură”.

Între membrii delegaţiei americane care participă anul acesta la Davos se află fiica şi consiliera locatarului Casei Albe Ivanka Trump şi ginerele şi consilierul său Jared Kushner.

Secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin, secretarul Comerţului Wilbur Ross şi reprezentantul însărcinat cu Comerţul Robert Lighthizer fac de asemenea parte din delegaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.