Amazon.com a anunţat luni că serviciul său de streaming Firwe TV a depăşit 40 de milioane de utilizatori activi la nivel global, păstrându-şi avansul faţă de rivalul său Roku, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Roku a anunţat în luna noiembrie că are 32,3 milioane de conturi active.

Dispozitivele de streaming cum sunt Apple TV, Chromecast şi Fire TV, care adună conţinut de pe diferite platforme de streaming, au devenit mai populare pe măsură ce mai mulţi oameni renunţă la televiziunea prin cablu.

În 2014, Amazon a lansat Fire TV stick, care prezintă conţinut de la Netflix şi Hulu, printre alte platforme, şi transmite conţinut video direct de la televiziune.

Noile date referitoare la numărul de utilizatori activi ai Fire TV reprezintă o creştere de 8%, de la 37 de milioane de utilziatori înregistrate de dispozitiv în septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.