Europarlamentarul PLUS Dragoş Tudorache afirmă, luni, că intrarea lui Daniel Constantin şi a lui Sorin Câmpeanu direct în structura de conducere a PNL ”este o veste proastă pentru cei care au crezut că liberalii sunt alternativa la PSD”. ”Cei doi sunt definiţia traseismului”, susţine eurodeputatul care cere PNL să explice ”raţiunea acestui gest”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Intrarea lui Daniel Constantin şi a lui Sorin Câmpeanu direct în structura de conducere a PNL este o veste proastă pentru cei care au crezut că liberalii sunt alternativa la PSD. Cei doi sunt definiţia traseismului. Au trecut de la Conservatorii lui Dan Voiculescu la ALDE şi Pro România, iar acum au găsit o altă barcă de salvare politică în PNL”, a scris, luni, pe Facebook, eurodeputatul PLUS Dragoş Tudorache.

Potrivit acestuia, ”Daniel Constantin a făcut parte din primul Guvern Dragnea-Grindeanu, cel care a iniţiat şi adoptat Ordonanţa 13”.

”Nu poţi fi o alternativă credibilă la PSD cât timp la conducerea partidului aduci oameni care au acţionat împotriva valorilor europene, împotriva Justiţiei şi a statului de drept. Cerem conducerii PNL să explice care este raţiunea acestui gest, de ce acceptă traseişti în conducerea partidului şi cum poate spune că luptă împotriva unui mod toxic de a face politică prin acest gen de tranzacţionare a funcţiilor politice”, a mai scris Tudorache.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că s-a aprobat un protocol de integrare în PNL a celor care au fost alături de formaţiune la moţiunea de cenzură şi la învestirea Guvernului.

"La nivel naţional, vor fi cooptaţi în structurile de conducere domnul rector Sorin Câmpeanu şi cu domnul fost ministru al Agriculturii Daniel Constantin", a spus Orban, menţionând că aceştia au luat decizia de a fi alături de PNL şi "nicidecum să rămână rătăciţi pe la uşile PSD... Aşa cum sunt alţii".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.