Fata în vârstă de 13 ani din judeţul Olt, căutată duminică seara de autorităţi după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit, a fost găsită la bunica ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, fata de 13 ani din comuna Voineasa a fost găsită în cursul nopţii de duminică spre luni la bunica ei. Poliţiştii i-au informat despre această situaţia şi pe reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, care vor face verificări în această privinţă. 
 
La data de 5 ianuarie, IPJ Olt a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că Ionela Mădălina Vişoreanu, de 13 ani din comuna Voineasa, a plecat de acasă şi nu a mai revenit.
Fata a fost căutată de poliţişti, jandarmi, pompieri, echipe ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt şi de locuitori din Voineasa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.