Samsung Electronics va prezenta dispozitive noi, ”inovatoare”, pe 11 februarie, la San Francisco, aşteptările fiind că va lansa un nou telefon pliabil şi o nouă versiune a modelului flagship S, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul făcut duminică de companie survine în condiţiile în care cel mai mare producător de smartphone-uri din lume vrea să îşi păstreze poziţia de lider pe piaţa telefoanelor pliabile şi pe cea a telefoanelor 5G, companiile concurenţe încercând să recupereze decalajul actual.

“Samsung Electronics va prezenta dispozitive noi, inovatoare, care vor configura viitorul deceniu al experienţei pe dispozitive mobile”, a anunţa compania sud-coreeană în invitaţia la evenimentul care va fi transmis în direct.

Într-o imagine de prezentare Samsung a afişat două telefoane, unul în formă pătrată şi unul în formă rectangulară.

În luna octombrie, Samsung Electronics a prezentat un nou concept de telefon pliabil, care se pliază vertical, la fel ca modelele vechi. Primul telefon pliabil al companiei, care se pliază orizontal, a fost lansat în septembrie, după întârzieri provocate de probleme la ecran.

Samsung Electronics a prezentat în mod tradiţional versiuni npi ale telefoanelor Galaxy S înainte de Mobile World Congress, care are loc în februarie.

Un purtător de cuvânt al Samsung a refuzat că comenteze ce modele vor fi prezentate la viitorul eveniment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.