Valorile de trafic pe DN 1, pe sensul de urcare spre Braşov, sunt în creştere, sâmbătă, fiind formate coloane de maşini în zona localităţii Comarnic şi a staţiunii Buşteni, potrivit Centrului Infotrafic. Sâmbătă după prânz, traficul este aglomerat în zona tuturor staţiunilor de pe Valea Prahovei, dar şi pe DN 1E, pe sensul de deplasare dinspre Braşov către Poiana Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că valorile de trafic au crescut pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în zona localităţii Comarnic, judeţul Prahova, unde s-au format coloane de maşini în mişcare pe sensul de urcare către Braşov, între kilometrii 101 şi 107.

Coloane de maşini sunt şi în zona staţiunii Buşteni, între kilometrii 127 şi 131, în acelaşi sens.

Ulterior, Centrul Infotrafic a anunţat că se circulă în condiţii de aglomeraţie, în coloană, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, între Sinaia şi Buşteni.

Aglomerat este şi în Predeal în ambele direcţii, dar şi pe DN 1E pe sensul de deplasare dinspre Braşov către Poiana Braşov, potrivit sursei citate.

Poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului în zona tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, precizează Centrul Infotrafic.

Şoferii de autoturisme au la dispoziţie următoarele rute alternative la DN 1 Braşov - Ploieşti - Bucureşti: DN 1A Braşov - Cheia - Ploieşti, DN 73 Râşnov - Câmpulung - Piteşti, DN 73 Râşnov - Câmpulung - DN 72A - Târgovişte, DN 71 Sinaia - Târgovişte - Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.