Un bărbat care conducea deşi avea permisul reţinut a fost prins de poliţiştii tulceni la scurt timp după ce a comis o agresiune în trafic. El s-a dat jos din maşină şi a aruncat cu un baston metalic spre autoturismul care circula în spatele său, spărgând un geam şi rănind un pasager, după care a fugit de la locul faptei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Tulcea, poliţiştii au fost sesizaţi, vineri seară, printr-un apel la 112, de către un bărbat în vârstă de 20 de ani din Tulcea despre faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22 (E 87), în afara localităţii Mihail Kogălniceanu, un alt şofer i-a distrus geamul portierei şi a rănit un pasager, după care a fugit.
 
Echipajele de poliţie au început căutarea şi identificarea autoturismului, iar în scurt timp au găsit maşina căutată, aceasta fiind pe strada Viticulturii din municipiul Tulcea. Autoturismul respectiv era condus de un bărbat de 33 de ani din Tulcea, care a fost dus la Poliţie pentru audieri.
 
"Din primele cercetări a rezultat că, la data de 3 ianuarie, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din comuna Mihai Bravu, judeţul Tulcea, având permisul de conducere reţinut, a condus un autoturism pe DN 22 E 87, în afara localităţii Mihail Kogălniceanu, a oprit autoturismul, s-a dat jos din vehicul, s-a deplasat la autoturismul care circula în spatele său, a aruncat cu un baston metalic către acesta, spărgând geamul portierei, dreapta spate şi rănind pasagerul în vârstă de 29 ani, din Tulcea”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea. 
 
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, lovirea sau alte violenţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.