Poliţiştii anunţă deja aglomeraţie pe Valea Prahovei vineri dimineaţă, după ce cu o zi în urmă coloana de maşini s-a întins pe zeci de kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe raza localităţii Comarnic, judeţul Prahova, unde se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Braşov, între kilometrii 99 – 107, precum şi în zona centurii Sinaia, pe tronsonul kilometric 123 + 500 de metri – 124 + 500 de metri, şi, de asemenea, în acelaşi sens de deplasare, între kilometrii 130 şi 131, pe raza staţiunii Buşteni”, anunţă vineri dimineaţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului.

Pentru evitarea traficului aglomerat, a fost instituit dispozitiv de dirijare pe Valea Prahovei, şoferii putând opta şi pentru rute ocolitoare, respectiv DN 1A Săcele – Ploieşti.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie.

Traficul a fost foarte aglomerat joi, pe Valea Prahovei, coloana de maşini întinzându-se pe zeci de kilometri pe DN1, între Câmpina şi Sinaia.

Coada de maşini, pe sensul de urcare spre munte, începea în dreptul oraşului Câmpina şi se întindea până dincolo Sinaia. De asemenea, şi varianta ocolitoare prin Breaza a fost aglomerată. Blocaje s-au înregistrat în Comarnic şi în Buşteni. dar şi pe centura oraşului Sinaia.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.