Michelle Williams, în vârstă de 39 de ani, logodită cu regizorul Thomas Kail, este însărcinată cu primul lor copil. Actriţa mai are o fetiţă din relaţia cu actorul Heath Ledger, potrivit revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nominalizată de patru ori la premiile Oscar, actriţa Michelle Williams are o fată în vârstă de 14 ani, Matilda, din relaţia cu actorul Heath Ledger. 

Actriţa şi Phil Elverum au divorţat anul trecut, după ce s-au căsătorit în vara lui 2018. 

Revista People a prezentat o imagine în exclusivitate cu Williams şi Kail plimbându-se de mână, actriţa având pe deget un inel cu diamant. Williams filmează în prezent pentru "Venom 2".

Michelle Williams este nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă într-o miniserie" a premiilor Globurile de Aur pentru rolul din "Fosse/Verdon", nominalizată de asemenea la categoria "cea mai bună miniserie".

În afară de "Hamilton", Kail a regizat serialul "Fosse/Verdon", în care Williams a jucat şi pentru care a primit un premiu Emmy pentru "cea mai bună actriţă în rol principal". 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.