Actriţa Mollie Fitzgerald, care a apărut în 2011 în filmul "Captain America: First Avenger", a fost arestată marţi fiind acuzată de moartea mamei sale, a anunţat postul local de televiziune KSHB din Kansas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 38 de ani, actriţa este acuzată că a înjunghiat-o mortal pe Patricia "Tee" Fitzgerald, în vârstă de 68 de ani. Aceasta a fost găsită fără viaţă la 20 decembrie în locuinţa ei, într-un mic oraş din Kansas. 

Mollie Fitzgerald a fost închisă iar cauţiunea a fost fixată la 500.000 de dolari. Ea va trebui să se prezinte joi în faţa unui judecător.

Potrivit site-ului IMDb, Mollie Fitzgerald este actriţă, regizoare şi producătoare. Ea a lucrat în special scurtmetraje şi filme independente cu buget mic. În afară de rolul "Stark Girl" din blockbusterul Marvel, ea a lucrat şi în calitate de asistent de regie pentru regizorul Joe Johnston.    

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.