Un incendiu a izbucnit, miercuri, într-un bloc din localitatea Berca, judeţul Buzău, aproximativ 20 de locatari fiind evacuaţi de jandarmi. Ulterior, jandarmii au identificat un tânăr de 23 de ani despre care ceilalţi locatari susţin că ar fi provocat incendiul, el fiind predat poliţiştilor pentru cercetări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Buzău, un incendiu a fost anunţat, printr-un apel la 112, la un bloc de locuinţe din localitatea Berca.
 
Dispeceratul IJJ Buzău a direcţionat acolo o patrulă de la Postul de Jandarmi Montan din localitatea respectivă, care a ajuns în circa trei minute la locul incendiului.
 
"În contextul în care incendiul se manifesta vizibil, iar unul dintre locatari a afirmat că în apartamentul respectiv se afla o butelie cu gaz, şeful patrulei a luat rapid decizia de a evacua cele aproximativ 20 de persoane aflate în bloc, activitatea desfăşurându-se în aproximativ patru minute, fiind sprijinită de încă un subofiţer jandarm aflat în timpul liber", arată IJJ Buzău.
 
Ulterior, jandarmii au asigurat zona până când pompierii au lichidat incendiul.
 
"În baza informaţiilor transmise de locatari, jandarmii au identificat un bărbat de 23 de ani despre care se susţine că ar fi fost autorul incendiului, persoana fiind imobilizata la autospeciala jandarmeriei, ulterior predată lucrătorilor de poliţie pentru investigaţii", mai arată sursa citată.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.