Billboard a publicat primul clasament din 2020, valabil până la 4 ianuarie, iar melodia "All I Want For Christmas Is You" cântată de Mariah Carey se află pentru al treilea an la rând pe primul loc în Top 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mariah Carey începe anul cu un nou record. "All I Want For Christmas Is You", lansat în 1994, este pentru a treia săptămână în fruntea  Billboard Hot 100. 

Acest clasament, datat până la 4 ianuarie, este primul al anului 2020. 

Artista devine astfel singura din istorie care ajunge pe primul loc în patru decenii: anii 1990, anii 2000, anii 2010 şi anii 2020. 

"Yaaaaaaaaay!!! Am reuşit!... Dar... ce înseamnă un deceniu?", a scris Mariah Carey, 49 de ani, pe Twitter. Ea a publicat şi un videoclip în care apare înconjurată de colegi, entuziasmată şi cu o cupă de şampanie. 

Mariah Carey are 18 melodii numărul unu în carieră în top Hot 100, clasându-se pe locul doi după The Beatles. 

Printre melodiile sale intrate în top se află şi "Vision of Love", "Emotion", "Honey", "We Belong Together". 

Single-ul "All I Want For Christmas Is You" a fost certificat de RIAA (Recording Industry Association of America) de şase ori cu platină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.