Antrenorul formaţiei Liverpool Jurgen Klopp nu îndrăzneşte să se gândească la titlul în Premier League, deşi formaţia lui are un avans de 13 puncte în fruntea clasamentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este doar un meci împotriva unei foarte bune echipe. Nu decide ceea ce credeţi voi înainte de a fi decis. Singurul lucru care s-a schimbat este numărul. Erau 10, 11 şi acum sunt 13 puncte. Nu simţim, nu ne gândim, nici nu am menţionat înainte de meci, este neinteresant. Pot scrie poveşti eu însumi. Niciodată în istoria fotbalului britanic o echipă nu a avut un avantaj mai mare şi l-a pierdut. Asta nu sună bine în capul meu şi suntem concentraţi pe următoarele jocuri. Întâlnim Wolverhampton, Sheffield United, Everton, Tottenham şi Manchester United, asta nu sună precum ar fi decis ceva. Vom da tot ce avem ca să fim pregătiţi. Numerele nu sunt relevante", a declarat Klopp, potrivit BBC.

Liverpool a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 4-0 (1-0), formaţia Leicester, în etapa a XIX-a a Premier League, ultima a turului.

Firmino '31 şi '74, Milner '71 (p) şi Alexander-Arnold '78 au marcat golurile unei victorii care aduce formaţia din Liverpool aproape de titlu încă de la jumătatea sezonului.

În urma acestui rezultat, Liverpool este pe primul loc, cu 52 de puncte şi un meci nedisputat, urmată de Leicester, 39 de puncte, Manchester City, 38 de puncte, Chelsea, 32 de puncte, Tottenham şi Sheffield, ambele cu câte 29 de puncte.

Etapa se încheie vineri, cu partida Wolverhampton - Manchester City (ora 21.45).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.