Liderul USR, Dan Barna, a transmis, miercuri, un mesaj de Crăciun, în care aminteşte de vorbele părinţilor şi ale bunicilor care ne îndemnau să fim buni şi despre promisiunile făcute lui Moş Crăciun. ”Crăciun fericit tuturor, plin de zâmbete pe suflet, sănătate şi împliniri fiecăruia în parte, iar vorbele dragilor noştri să ne însoţească şi în restul zilelor ce vor veni”, a transmis politicianul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Crăciun fericit! Sărbătorile sunt acele momente în care găsim sau regăsim bucuria familiei, alături de cei dragi. Aceste zile sunt acelea în care ne amintim de vorbele părinţilor sau ale bunicilor despre a fi buni, despre a încerca să fim înţelepţi, despre a fi oamenii care-i promiteam în copilarie lui Moş Crăciun că vom fi. Crăciun fericit tuturor, plin de zâmbete pe suflet, sănătate şi împliniri fiecăruia în parte, iar vorbele dragilor noştri să ne însoţească şi în restul zilelor ce vor veni”, a scris, miercuri, pe Facebook, Dan Barna.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.