Reality show-ul „Down the road. Aventura”, prezentat de Mircea Radu, va debuta luni, la ora 22.00, la postul TVR 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Timp de opt zile, el însoţeşte opt tineri cu sindromul Down care pornesc în aventura vieţii lor. Pe parcursul călătoriei, vor trece prin diferite experienţe care le vor schimba perspectiva asupra vieţii.

În prima ediţie, tinerii urcă în microbuz, iar Mircea Radu îi anunţă destinaţia - o călătorie cu multe surprize. Pe drumul spre Braşov, vor face o oprire la telecabină şi vor testa alpine rollercoster. Marea provocare a primei zile va fi „bolul cunoaşterii”, din care fiecare va trebui să tragă un bileţel şi să răspundă la o întrebarea personală.

„Down the road”, după un format internaţional, este primul reality show inspiraţional care îşi propune să aducă în prim plan experienţele unor tineri speciali.

Formatul original „Down the road” este produs de VRT, Belgia, şi are succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon. Reality show-ul se difuzează şi în Statele Unite şi a primit câteva premii la festivaluri internaţionale de gen, precum AIB Impact Award 2019 şi Rose d'Or 2018 | Award Best Reality & Factual Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.