Tehnicianul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-4, că nu este mulţumit de ceea ce s-a întâmplat în acest an şi are un plan, el discutând în acest sens şi cu conducerea clubului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am intrat cu teamă, nervoşi, nu ştiu de ce, nu aveam nimic de pierdut, jucam cu cea mai bună echipă. Să intri aşa, fără determinare, fără agresivitate, asta nu a fost echipa pe care am văzut-o în ultimele 6-7 meciuri. Am în gând ceva, am vorbit cu conducerea, dar nu vreau să spun mai mult. Poate ei nu sunt mulţumiţi de mine, eu nu sunt mulţumit de ce s-a întâmplat în acest an. Nu vorbesc de plecare, dar trebuie să vorbim dacă vin jucători, dacă vor o schimbare, dacă va fi cineva capabil să aducă alţi jucători. M-am chinuit mult, suntem toţi vinovaţi pentru această situaţie. Nu trebuie să spun în public, dar vom analiza pentru că nu e uşor, nu pot spune mai mult pentru că nu e corect," a declarat Bergodi, potrivit digisport.ro.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din acest an. Clujenii încheie anul pe primul loc în clasament.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.