Gelu Voican Voiculescu a depus, sâmbătă, plângere împotriva bărbatului care l-a lovit în timp ce se afla în Piaţa Universităţii. Bărbatul urmează să fie audiat la Secţia 1 Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poţiţia Capitalei a făcut, sâmbătă, precizări cu privire la incidental din Piaţa Universităţii, unde Gelu Voican Voiculescu a fost huiduit şi lovit.

”Persoana vătămată a formulat plângere inpotriva bărbatului care l-a agresat.

Cel în cauză a fost identificat. Este un bărbat de 68 de ani şi urmează să fie audiat”, a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările sunt efectuate de Secţia 1 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi sesizată unitatea de parchet.

Gelu Voican-Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman, a fost huiduit şi lovit, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti,

”Acţiunea de lovire a fost constatată după ce persoana agresată a fost izolată şi a început să sângereze, timp în care, cel care a lovit părăsise deja zona. În urma vizionării filmărilor efectuate la faţa locului, au fost stabilite semnalmentele persoanei care a agresat cu un baston ortopedic, aceasta fiind o persoană în vârstă, de aproximativ 65 de ani, nefiind cunoscută cu antecedente la adunările publice”, a transmis, sâmbătă, Jandarmeria.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.