Clubul Astra Giurgiu a anunţat, sâmbătă, că va apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv ca urmare a sancţiunii de depunctare cu trei puncte decisă de Comisia de apel a FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Referitor la decizia Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, privind depunctarea echipei noastre cu 3 puncte, facem următoarele precizări:

- Considerăm că, atâta timp cât există un termen de plată al obligaţiilor către buget (privind reeşalonarea acestora), în februarie 2020, datoria respectivă nu trebuia să provoace efecte privind depunctarea.

- Respectăm decizia comisiilor FRF, dar clubul Astra va apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, este comunicatul grupării Astra.

Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a respins, vineri, apelul Astrei Giurgiu şi a menţinut hotărârea instanţei de fond de sancţionare a grupării cu deducerea a trei puncte din clasamentul sezonului aflat în desfăşurare, pentru încălcarea unui articol referitor la lipsa datoriilor financiare restante.”către asigurările sociale/ autorităţile fiscale/ Actualizare”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.