Finala emisiunii „Vocea României” a fost câştigată, vineri seară, de Dragoş Moldovan, concurent din echipa lui Tudor Chirilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri seară s-a încheiat sezonul al nouălea al emisiunii „Vocea României”. După 12 reprezentaţii, telespectatorii şi-au ales favoritul - Dragoş Moldovan, din echipa Tudor Chirilă - prin intermediul voturile trimise prin sms sau online.

Moldovan a câştigat astfel marele trofeu şi premiul în valoare de 100.000 de euro.

„Când am început această experienţă, nu aveam nicio aşteptare, îmi doream să cânt şi să mă bucur de fiecare moment. Faptul că am câştigat Vocea României este încununarea eforturilor mele din ultima vreme, pe plan muzical”, a spus câştigătorul.

Ediţia finală a sezonului „Vocea României” a fost lider de audienţă pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Show-ul a înregistrat 7,8 puncte de rating şi 24,1% share, faţă de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, care a obţinut 5 puncte de rating şi 15,4% share.

Pro TV a anunţat că au început înscrierile pentru sezonul 10 al emisiunii.

Antrenorii din sezonul 9 au fost Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.