Fiul lui Gheorghe Dincă este urmărit penal de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, pentru două infracţiuni de loviri şi alte violenţe, după ce a agresat jurnalişti. Una dintre victime a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti au dispus la data de 20.12.2019 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C.p. şi art. 193 alin. 2 din C.p., ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 C.p. (două persoane vătămate), acuzaţiile fiind aduse la cunoştinţa inculpatului, în temeiul art. 309 C.p.p”, a transmis, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Potrivit procurorilor, în 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor şi Societăţii Informaţionale din Bucureşti, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat fizic două persoane, lovindu-le în zona capului. Una dintre victime a avut nevoie de2-3 zile de îngrijiri medicale.

”În cauză faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, au mai transmis procurorii.

Mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi, marţi, de fiul lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA. După comiterea faptei, bărbatul a dispărut, fiind găsit de poliţişti câteva ore mai târziu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.