Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a respins, joi, propunerea privind delegarea procurorului Elena Georgiana Hosu în funcţia de procuror-şef al DIICOT. De asemenea, CSM a respins prelungirea mandatului de procuror-şef adjunct al DIICOT pentru Oana Andrea Schmidt – Hăineală. În schimb, procurorii din CSM au prelungit, cu două luni, delegarea lui Bogdan Licu la Parchetul General.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Secţia pentru procurori a CSM s-a reunit, joi, în şedinţă, având pe ordinea de zi mai multe propuneri pentru delegări în funcţii de conducere.

Printre acestea, s-a numărat propunerea privind delegare în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Hosu Elena Georgiana.

”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării de delegare în funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a doamnei HOSU ELENA GIORGIANA, procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism”, este soluţia adoptată în şedinţă.

De asemenea, s-a aflat pe ordinea de zi prelungire a delegării în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a procurorului Schmidt-Hăineală Oana Andrea.

”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării de prelungire a delegării în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a doamnei Schmidt - Hăineală Oana Andrea, procuror în cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalităţii informatice - Serviciul de combatere a infracţiunilor de terorism şi a celor contra securităţii naţionale”, a mai transmis CSM.

În schimb, Secţia pentru procurori a decis prelungirea delegării în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a  procurorului Bogdan Licu, începând cu data de 27.12.2019, pentru o perioadă de 2 luni, până la ocuparea funcţiei în condiţiile legii.

În total, 67 dintre proiectele de pe ordinea de zi a şedinţei au vizat delegarea în funcţii de conducere. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.