O campanie de donare de sânge “O picătură de viaţă” a fost organizată de primăria Sectorului 4 în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 150 de angajaţi ai primăriei şi ai direcţiilor descentralizate s-au înscris deja pe lista donatorilor voluntari, în cadrul campaniei “O picătură de viaţă, organizată de Primăria Sectorul 4 al Capitalei în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, care se va desfăşura joi, de la ora 10:30, la sediul Primăriei.

”Peste 150 de angajaţi ai primăriei şi ai direcţiilor descentralizate s-au înscris până acum pe lista donatorilor voluntari, pentru a face un gest nobil, în sprijinul semenilor noştri care au nevoie urgentă de sânge. La ora actuală, datele arată că, la nivel national, în fiecare zi, sunt necesari cel puţin 1.000 de litri de sânge, iar numărul donatorilor este foarte mic”, transmite instituţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.