Autorităţile din Teleorman au activat, luni seară, Planul Roşu de Intervenţie, după ce un microbuz în care informaţiile iniţiale arată că erau 17 persoane s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare, judeţul Teleorman. Având în vedere numărul ocupantilor, pentru eficientizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor  medicale la faţa locului”, a transmis Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). 

Din primele informaţii, în microbuz erau 17 persoane.

În zonă s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu modul de descarcarare, o autospecială pentru transport victime multiple, 5 ambulante SMURD şi 3 ambulanşe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Misiunea este în dinamică, au transmis autorităţile.

Ulterior, IGSU a precizat că şoferul microbuzului a decedat, iar şase persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.