Melania Trump nu a comentat atacurile soţului ei Donald Trump la adresa Gretei Thunberg, după ce a protestat faţă de faptul că fiul ei a fost menţionat la audierea de inculpare (impeachment), subliniind că Barron Trump “nu este un activist care călătoreşte în toată lumea şi ţine discursuri", informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este un copil de 13 ani care vrea şi merită să i se respecte viaţa privată. Nu este niciun secret că preşedintele şi prima doamnă au adesori opinii diferite, aşa cum se întâmplă în majoritatea cuplurilor", a declarat purtătoarea de cuvânt Stephanie Grisham.

Greta Thunberg a fost desemnată ”personalitatea anului” 2019 de revista Time, un lucru care nu-i place lui Donald Trump, desemnat de publicaţie ”personalitatea anului” în 2016, iar locatarul Casei Albe o îndeamnă ”să se destindă”.

”(Este) atât de ridicol. Greta trebuie să lucreze la problema sa de mangementul furiei, iar apoi să se ducă la un film bun la cinema cu un prieten. Destinde-te, Greta, destinde-te”, a scris miliardarul republican pe Twitter.

Greta Thunberg, obişnuită de-acum cu atacurile şefului statului american, a reacţionat, modificându-şi, aşa cum a făcut în mai multe rânduri, prezentare pe contul de Twitter.

Activista în vârstă de 16 ani se prezintă drept o ”tânără adolescentă care lucrează la problemele sale de furie. Pe cale de a se destinde şi de a se uita la un film bun şi vechi împreună cu un prieten”.

Tânăra şi-a făcut un obicei din a răspunde în acest fel.

În octombrie, când preşedintele rus Vladimir Putin a catalogat-o condescendent drept o ”fetiţă drăguţă”, ea s-a prezentat pe Twitter drept o ”adolescentă drăguţă, dar prost informată”.

La sfârşitul lui septembrie, ea a luat în derâdere declaraţii ale lui Trump care îi ironiza viziunea cu privire la viitor, prezentându-se drept ”o tânără foarte fericită care priveşte către un viitor strălucitor şi minunat”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.