Sir Rod Stewart a devenit cel mai vârstnic cântăreţ solo care ajunge numărul 1 în topul albumelor din Marea Britanie, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"You're In My Heart", al zecelea album al cântăreţului britanic, a fost lansat la 22 noiembrie. 

Discul a ajuns în fruntea clasamentului după o luptă strânsă, la o diferenţă de doar 750 de vânzări între Stewart, Robbie Williams şi The Who. 

Sir Rod Stewart, care are 74 de ani şi 11 luni, îi urmează în top cântăreţului american Paul Simon. El este cu trei luni mai vârstnic decât Simon, potrivit Official Charts Company. 

Dame Vera Lynn, 97 de ani, este cea mai în vârstă cântăreaţă, care a ajuns în clasament în 2014 cu albumul "Vera Lynn: National Treasure".

Rod Stewart a spus: "Fiţi binecuvântaţi toţi şi Crăciun fericit. Bravo, Robbie, bine Boris şi fără resentimente Pete Townshend!". 

Albumul lui Rod Stewart, produs în colaborare cu Royal Philharmonic Orchestra, este unul orchestral care conţine noi versiuni ale unor compoziţii celebre din repertoriul său, inclusiv "Sailing" şi "I Don't Want to Talk About It". 

Albumul "The Christmas Present" al lui Robbie Williams a coborât pe poziţia a doua, urmat pe trei de "Who" al lui Roger Daltry şi Pete Townshend. Pe locul patru se află albumul "Back Together", de Michael Ball şi Alfie Boe, urmat pe cinci de "Divinely Uninspired To A Hellish Extent", de Lewis Capaldi. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.