Un bărbat de 35 de ani suspectat că a intrat în mai multe locuinţe din Sectorul 5, de unde a furat sau a încercat să sustragă bani şi bunuri, a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti de la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins, vineri, un bărbat în vârstă de 35 de ani, bănuit de furt din locuinţă şi tâlhărie, comise în Sectorul 5.

În aceeaşi zi, în jurul orei 02:40, Secţia 18 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că o persoană necunoscută a pătruns în curtea imobilului său din Sectorul 5, sărind gardul, iar apoi a forţat ferestra de la bucătărie şi a intrat în locuinţă, de unde a încercat să sustragă bunuri şi valori, fugind în momentul în care a fost surprins.

"După aproximativ 20 de minute, Secţia 18 Poliţie a fost sesizată de către o altă persoană cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a pătruns în camera fiicei sale, pe geamul de la cameră, care era deschis şi a sustras un portofel, o agendă şi o sumă de bani. În momentul în care acesta a fost surprins de fiica sa, bărbatul a lovit-o cu o cutie de bijuterii în zona capului după care a părăsit încăperea, sărind pe geam", arată Poliţia Capitalei.

În timp ce făceau cercetări în aceste cazuri, poliţiştii de la Secţia 18 Poliţie a fost sesizată că un bărbat a spart geamul unei încăperi de la parterul unui bloc din sectorul 5 şi a pătruns în interior, cu intenţia de a sustrage bunuri, iar în momentul în care acesta a fost surprins, a sărit pe geam şi a fugit.

La scurt timp după această sesizare, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au observat un bărbat care tocmai sărise un gard, încercând să fugă. Au pornit în urmărirea acestuia, reuşind, în scurt timp, să-l prindă şi să-l imobilizeze. 

El a fost dus la audieri, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Ulterior, bărbatul a fost reţinut şi apoi arestat preventiv pentru tâlhărie  calificată şi tentativă la furt calificat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.