În perioada sărbătorilor de iarnă, spiritul Crăciunului ne învăluie şi ne dorim să achiziţionăm noi decoraţiuni. Poate că un nou smartphone depăşeşte cu mult bugetul, dar o husă de telefon este mereu binevenită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iarna, accidentele neprevăzute ale smartphone-urilor sunt din ce în ce mai frecvente din cauza alunecărilor pe gheaţă sau din alte motive. Fiecare îşi petrece concediul în mod diferit, dar utilitatea unui smartphone nu este nicidecum omisă. Aşadar, fie că este vorba de o ieşire cu prietenii la cabană sau colindatul rudelor, husele de protecţie pentru smartphone-uri de la Stifler sunt o alegere ideală.

De ce sunt importante husele pentru orice smartphone?

În prezent, tehnologia revoluţionează funcţionalitatea noilor modele de smartphone atât de apreciate de publicul larg. Modul de concepere este unul minuţios, iar acest lucru face ca aceste device-uri să fie şi foarte sensibile la şocuri, praf sau apă ( în afară de modelele de smartphone cu certificate de protecţie pentru apă).

Husele de protecţie ale smartphone-urilor sunt diferite chiar dacă în esenţă, aspectul este asemănător. Un criteriu ce face cu adevărat diferenţa în ceea ce priveşte protecţia smartphone-urilor este materialul. Este indicat ca acesta să fie unul calitativ şi bine decupat pentru ca toate porturile să fie accesibile.

Stifler este un magazin recunoscut pentru husele de smartphone calitative şi pentru modelele mereu actualizate conform cu noile inovaţii tehnologice de pe piaţa smartphone-urilor.

Este clar că se doreşte ca husele de smartphone să fie atractive estetic, dar acesta nu este singurul criteriu de a alege un model calitativ. Ce aspecte trebuie urmărite când sunt achiziţionate husele?

*material aderent - iarna este cel mai probabil ca telefoanele să fie scăpate accidental din mână din cauza frigului sau a zăpezii.

*protecţie antişoc - mai ales dacă se anunţă practicarea sporturilor extreme de iarnă.

*compatibilitate cu modelul telefonului.

Pe lângă protecţie, husele ideale sunt cele care se asortează cu sărbătorile de iarnă şi cu un cadru festiv. Prin urmare, echipa Stifler recomandă următoarele tipuri de huse care să anime smartphone-urile în perioada sărbătorilor.

Huse de smartphone pregătite de sărbători, de la Stifler

Când vine vorba despre sărbătorile de iarnă, cadourile sunt în toi şi fie că suntem proprii Moşi Crăciuni sau ne dorim să oferim un cadou util, husele de protecţie a smartphone-urilor, de la Stifler sunt o alegere ideală.

*Husele Luxury de la Stifler

Cuvintele ce definesc această husă sunt eleganţă, rafinament, confort şi protecţie optimă. Materialul de tip TPU este rezistent şi flexibil, ideal pentru orice smartphone de ultimă generaţie şi nu numai. Design-ul elegant se încadrează perfect în orice decor de sărbătoare. Este o husă insesizabilă pentru orice iPhone, iar stocul este variat în materie de culori.

Tot din categoria huselor Luxury fac parte şi modelele din piele ecologică. Aceste huse Luxury sunt căptuşite pentru un dublu rol de protecţie a smartphone-ului.

*Husele mate cu bumper din silicon

Este o husă ce asigură protecţie diverselor modele de smartphone şi sunt potrivite indiferent de activităţile planificate pentru concediul de iarnă şi nu numai. Echipa Stifler recomandă husele mate cu bumper din silicon întocmai pentru stratul dublu protector. Acesta este alcătuit dintr-o carcasă din silicon mat ce protejează dispozitivul de zgârieturi şi amprente, iar rama din silicon moale asigură o protecţie completă a colţurilor.

Modelele de huse cu bumper din silicon sunt dotate cu butoane detaşabile ce au un feedback tactil bine definit.

*Husele marmură cu aplicaţii geometrice

Aceste modele de huse sunt ideale pentru noile modele de iPhone şi nu numai. Design-ul modern al acestora completează perfect decorurile menite să aducă mai aproape spiritul Crăciunului. Materialul din TPU asigură protecţie antişoc, iar inserţiile cromatice definesc orice personalitate optimistă care se bucură mereu de minunatele sărbători de iarnă. De asemenea, materialul din TPU nu permite supraîncălzirea telefonului, iar modul de concepere a husei conferă un design elegant fără să strice estetica telefonului, fiind un model de husă insesizabilă ca dimensiune.

Indiferent de tipul huselor alese de la Stifler, protecţia smartphone-urilor este garantată. În ceea ce priveşte modelele, acestea se potrivesc unor arii vaste de cerinţe. Fiecare model de husă este destinată pentru a îndeplini nevoile tuturor categoriilor de vârstă. Mai multe modele şi specificaţii tehnice găsesc cei interesaţi la Stifler, pe pagina oficială www.stifler.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.