Tehnicianul echipei Celtic Glasgow, Neil Lennon, a declarat joi seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-2, că ambele formaţii merită să joace în faza următoare a Ligii Europa, el menţionând că gruparea sa a avut partide foarte bune cu campioana României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am făcut multe schimbări în echipă. Am dorit ca mulţi jucători să prindă minute de joc. Felicitări celor de la CFR Cluj, au jucat foatre bine. Cred că cele două echipe merită să meargă mai departe. Pe noi ne aşteaptă multe meciuri în competiţiile interne. Jucătorii mei evolueză foarte bine şi ne concentrăm la competiţiile interne până la meciurile din Liga Europa. Este incredibil, au fost meciuri foarte bune cu CFR. Poate ne mai întâlnim în viitor”, a spus Lennon la Digi Sport.

CFR Cluj s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (goluri Burcă ’49 şi Djokovici ’70)), campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, în etapa a VI-a a Grupei E. CFR Cluj este pentru a doua oară în primăvara Ligii Europa după sezonul 2012/2013, când a fost eliminată în 16-imi de Inter Milano (0-2 în deplasare şi 0-3). Sezonul acesta, CFR şi-a asigurat până acum din participarea sportivă în LE (fără market pool) suma de 6,2 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.